Bagolyfészek Natúr Bababolt

logo-h60-uj

Vállalkozásunk kis családi vállalkozás, aminek fő célja, hogy mások számára is elérhetővé tegyen, magyar tervezésű és gyártású babaruhákat, prémium minőségben, mégis elérhető áron. Olyan gyermekruhákat választunk, melyek gond nélkül kibírják a gyermeki kíváncsiság összes megpróbáltatását. Termékeink magukba foglalják egy gyermek ruhatárát a babakortól egészen az óvódás kor végéig.


Néhány éve mikor megszületett a kisfiam, szembesültem azzal, hogy minőségi és egyedi gyerekruhákat nem csak külföldi márkás shopokban találhatunk. Az általunk kiválasztott babaruha gyártók termékei az alapanyag gyártásától kezdődően nem kötnek kompromisszumot a minőséget illetően, folyamatos szigorú minőség-ellenőrzés alatt folyik a gyártás. Az anyagok festéséhez kizárólag az EU területén gyártott, legszigorúbb egészségügyi előírásoknak megfelelő festékeket alkalmazzák. A kombidresszere kerülő patentek nikkelmentes anyagból készülnek, így a fémekre érzékeny gyerekek is használhatják. A bodyk a gyártás utolsó fázisaként még két minőség ellenőrzésen mennek keresztül.


Környezettudatos szülőkként mi is látjuk, hogy kevesebb vegyszerrel, több természetes alapanyaggal, egy kis odafigyeléssel, jobbá tehetjük gyermekeink közérzetét, megkönnyíthetjük mindennapjaikat.


Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen választják a magyar termékeket a külföldi helyett. Ezzel elismerik a magyar gyártók és a mi munkánkat, termékeink megvásárlásával hozzájárulnak a magyar munkahelyek megtartásához. Azt is fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink, ugyan ha közvetett módon is, de termékeink megvásárlásával támogatják a magyar könnyűipar minden egyes elemét és így munkahelyeket teremtenek.


Gyerekruháinkat azoknak a szülőknek ajánljuk, akik odafigyelnek gyermekeik öltözködésére és fontosnak tartják, hogy ruháik jól viselhetőek, vegyszermentesek és divatosak legyenek.

Elkötelezett hívei vagyunk a természetes alapanyagoknak és a gyermekek, anyukáik(és persze a kispapák) természetes ápolásának, tisztításnak. Két kisfiú édesanyja vagyok, csak a második kisfiam születése után kezdtem megváltoztatni az életünket, amikor a kisfiamnak ekcémás kiütés jelent meg az arcán. Semmi sem segített, egyik gyógyszertári krémet próbáltuk a másik után. Egy kedves barátunk ajánlotta, hogy próbáljam ki a shea vajat. Ennek a sikere indított el a zöld úton. Ettől kezdve kerestem azokat a megoldásokat, amelyek természetközeliek. Fokozatosan cseréltem le a testápolót, tusfürdőt, testradírt és egyebeket. A következő lépés a mosószer növényire cserélése. Takarításhoz pedig ősrégi szereket kezdtem el használni (pl.: szódabikarbóna, citromsav, bórax, mosószóda, ecet) vagy ami  szintén ősrégi, csak Európában még nem volt elterjedt a mosódiót.

Ma már tudom, nem dőlők be a reklámoknak, van élet a vegyszeren és márkás "kozmetikumokon" túl, és micsoda élet! A természetközeli, mellékhatásoktól mentes élet, egy emberibb világ!

H-AIR Hungary Bt.
Ács Brigitta
Brassói u. 35.
2143 Kistarcsa
Magyarország
+36 30 430 0917

 

Kívánságlista


Nincs termék a kívánságlistádon.

Kategóriák