Gazdaságos eldobható pelenka Junior

Gazdaságos eldobható pelenka Junior

Értékelés: Még nincs értékelés
Elérhető:raktáron 4 termékek
Termék kód:PELXL100
4705 Ft
4100 Ft

 Gazdaságos pelenka Junior

 

 Az eldobható papírpelenkák felépítése olyan, hogybelső rétege puha cellulóz, amely felszívja a nedvességet, a külső polietilén fólia pedig biztosítja az átázás mentességet. Védelmet ad a babának és a környezetnek egyaránt.

 A gazdaságos kiszerelésű eldobható pelenkák jó általános minőségűek, jó a légáteresztő képességük, jó a nedvszívó képességük, gumírozottak a hátsó és a combtő részüknél, ennél fogva, magukba zárják mindazt, amit a babánk bőrétől távol szeretnénk tartani.

Gazdaságos mert nincs díszcsomagolása, átlátszó fóliába van csomagolva. II. osztályú, alkalmi készletek. Ebben a kategóriában található minden olyan termék amely valamely okból eltér a szabványtól. A szabvány hiba általában vásárlói szemmel nem érzékelhető hiba. A termékek közepes minőségűek, de ezért az áruk a legalacsonyabb.a piacon. Különösen ár-érzékeny vásárlóknak javasoljuk.

 

 Egy csomagban egyforma pelenkák vannak, színes, cuki mintákkal ellátva. Megrendeléskor kérjük jelezd számunkra, hogy fiús vagy lányos mintájút szeretnél.

12-25 kg-os testsúlyú újszülött babáknak ajánljuk.

A csomagban 100 db pelenka van.

 

 

 

  

Utolsó Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Kívánságlista


Nincs termék a kívánságlistádon.