Bórax sokoldalú környezetbarát tisztítószer, gomba, rovarölő, folttisztító,

Bórax

Értékelés: Még nincs értékelés
Elérhető:raktáron 44 termékek
Termék kód:MOS7M
399 Ft
Méret:

 

Bórax-bórsav

Sokoldalú környezetbarát tisztítószer, valamint gomba- és rovarölőszer. A bórax a bórsav nátriummal alkotott sója. Általában puha, színtelen kristályokból álló fehér por formájában fordul elő. Vízben jól oldódik.Bizonyos babaruha foltokat csak bórsavval fogsz tudni kiszedni.Sokoldalú környezetbarát tisztítószer, valamint gomba- és rovarölőszer.

 

A bórax (nátrium-borát, nátrium-tetraborát) a bórsav nátriummal alkotott sója. Általában puha, színtelen kristályokból álló fehér por formájában fordul elő. Vízben jól oldódik.

 

Bizonyos babaruha foltokat csak bórsavval fogsz tudni kiszedni, cellulóz-, gyapot-, juta-, viszkóz-szálakhoz, műselyemhez, selyemhez tudod felhasználni. Ha régebbi csümölcsfolttal állsz szemben például alma, banán, cékla. A bóraxot használd akkor is ha anyatej, hányás vagy kaki, pisi folttal kerülsz kihívás elé.

 

Az ecet és a bórax semlegesítik egymás hatását, ne kombináld őket!

 

Te kerültél már olyan helyzetbe, mint én  amikor a nagyfiam kinőtte a ruháit szépen bezsákoltam őket és felvittem a padlásra, majd a kicsi születésekor lehoztam, és előkerült belőle pár nagyon szép de, picit dohos és penészfoltos ruha. Hiszen a penész nemcsak a falon vagy a csempén jelenhet meg, hanem a ruhákon is. A bórax segítségével ezeket a foltokat könnyen eltávolíthatod: két pohár forró vizet keverj el fél pohár bóraxszal, és egy szivacs segítségével tisztítsd meg az oldattal a szövetet. Néhány órát érdemes hatni hagyni, csak ezután tiszta vízzel kimosni. Ezzel a módszerrel te is megmentheted babád szép ruháit.

 

 Fontos! A bórax az emberre is mérgező. Tartsd gyermekektől elzárva!

 Kiszerelés: 500 g 740 Ft

További olvasnivalóért kattints ide:  http://baba-ruha.hu/hu/blog/item/15-b%C3%B3rax-a-sokoldal%C3%BA-tiszt%C3%ADt%C3%B3szer.html

 

Utolsó Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Kívánságlista


Nincs termék a kívánságlistádon.

Kategóriák