Miért pont itt vásárolj!

 

Mert én is kisgyermekes édesanya vagyok, és saját magam állítottam össze a választékot, szeretettel, gondosan ügyelve arra, hogy minden szükséges babaápolási kellék rendelkezésetekre álljon!

A termékleírásokat is magam írom, figyelve arra, hogy minden fontos és szükséges információ, mely például a babaruhák helyes méretének kiválasztásához szükséges adott legyen.

Mert a kategóriákat úgy alakítottam ki, hogy mindent könnyen és gyorsan megtalálhass!

Mert a termékfotók valódiak, a termékek a valóságban is úgy néznek ki, mint ahogy a webáruházban látod!

Mert a második vásárlásod után már 5% Jóbarát kedvezménnyel rendelhetsz tőlem!

Mert rendszeresen frissülő akciók várnak!

Mert nálam egyedi terméket is találsz!

Mert több száz termékből válogathatsz!

Mert személyesen is átveheted a termékeket.

Mert minden évszakban új kollekcióval várunk, melyek illenek egymáshoz színben, mintában, anyagban, ruhacsaládokat (téli szetteket) is találsz nálunk.

Mert a bodyk, rugdalózók, a pólók, nadrágok, szabadidőruhák tiszta pamut anyagú, kellemes viseletek, melyek nem irritálják a gyermekek bőrét, kiváló minőségű termékek, amelyek tartják a formájukat, nem deformálódnak el, a feliratok, minták, strasszok nem maradnak a mosógépben! Mert a  gyermekruhák szabásvonala, kidolgozása nagyon igényes, így a ruhákban a gyerekek csinosak, ugyanakkor könnyen, szabadon tudnak mozogni. 

Mert kényelmesen otthonról, akár regisztráció nélkül is vásárolhatsz! Így nem kell a gyerkőccel nyakadba venni a várost. 

Mert a Bagolyfészek Natúr Bababolt nem egy nagy személytelen webáruház. Én minden kérdésedre szívesen válaszolok, nyugodtan zargathatsz mindenféle aprósággal, akár munkaidőn kívül is.

Mert a szállítási költség nagyon kedvező, akár ingyenes is lehet! Folyamatosan keresem azokat a szállítási módokat, melyek gyorsak, pontosak és olcsók!

Mert nálam elektronikus kívánságlistát is készíthetsz!

 Mert a kínálat folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen benézni!