Szállítási és fizetési feltételek

Bagolyfészek Natúr Bababolt szállítási és fizetési feltételei

A megrendelések feldogozását beérkezés után azonnal megkezdjük. A csomagokat igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt összeállítani, 2 munkanapon belül. A vállalt szállítási határidő megnövekedhet abban az esetben, ha a termékeket különböző raktárakból szerezzük be, vagy hosszabb ünnepek esetén. Hétvégén és ünnepnapokon csomagolást nem végzünk.
Kérjük várja meg visszaigazoló értesítésünket megrendelése feldogozásáról.

Megrendelések átvétele 3-féle módon történhet:

- Kiszállítással
- Pick Pack Ponton személyes átvétellel
- Személyes átvétellel Kistarcsán

1. Futárral történő kiszállítás

Ebben esetben ha a termék készleten van a megrendelés összeállítása után a csomagot átadjuk a szerződött futárszolgálatnak. A rendelés visszaigazolás tartalmazza a fizetéshez szükséges adatainkat. A futárszolgálat a csomag kézbesítésének napján, reggel értesítést küld. A kiszállítás a regisztrációkor megadott postacímre történik, ha a regisztráció során megadott adatokban bármilyen változás történt azt az űrlapon meg kell változtatni.

A csomag megérkezése kizárólag munkanapokon, az értesítést követő 2 munkanapon belül, jellemzően 8-17 óra között várható. A rendelés során a megjegyzés rovatba írható minden olyan információ, ami a szállításnál fontos lehet.
Nehezen megtalálható munkahely esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, és rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál. Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, igyekszik lehetősége szerint telefonon egyeztetni, ha ez nem lehetséges, értesítést hagy. A futár, a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást, ám ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut  visszahozza telephelyünkre.

Kiszállításkor kérjük, minden esetben ellenőrizze csomagja sértetlenségét. Amennyiben a csomag sérült, Ön köteles a kiszállító jelenlétében a csomagot megvizsgálni és az esetleges károkról jegyzőkönyvet felvetetni, csak ebben az esetben tudjuk az ebből eredő kártérítési igényeket figyelembe venni.

A fizetés kétféle módon történhet:
- A helyszínen a futárnak készpénzben (utánvét)
- Előre utalással, vagy bankszámlánkra történő befizetéssel

Fizetés az áru átvételekor

Kiszállítás választásakor, a számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek kell fizetni ilyenkor 350 forint utánvét-kezelési költséget számítunk fel. A futárnál egyelőre kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban helyezzük el.

Előre utalással, vagy bankszámlánkra történő közvetlen befizetéskor

Amennyiben a rendelés során fizetési módként banki előreutalást választ, kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlánkra átutalja:

H-Air Hungary Bt.
OTP Bank
11715007-20448028-00000000

Kérjük, hogy az átutalás közlemény sorában okvetlen tüntesse fel a megrendelés számát, amely a visszaigazoló emailben is megtalálható, különben nem tudjuk azonosítani a befizetést! Az összeg beérkezése után a választott módon juthat hozzá a megrendelt termékhez (személyes átvétellel vagy kiszállítással). Kérjük vegye figyelembe, hogy a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási vagy a személyes átvételi idő.

Bankszámlánkra történő közvetlen befizetéssel is teljesíthető a számla ellenértéke, bármely OTP bankfiókban, kérjük ebben az esetben se feledkezzen meg a közlemény rovatba beírni a megrendelés számát, hogy befizetését azonosítani tudjuk.

Kiszállítás díjszabása:

A szállítás díjait az alábbi táblázat tartalmazza, de 15000 Ft feletti vásárlás esetén a mi ajándékunk, vagyis ingyenes.

 

2. Pick Pack Ponton történő személyes átvétel

A csomag országszerte több mint 500 helyen található Pick Pack Ponton vehető át munkából hazafelé vagy vásárlás, tankolás közben. Átvételi pontok találhatók az Immedio és a Relay újságárusoknál, az ÖMV, Avanti és Avia benzinkutakon, bevásárlóközpontokban (ide kattintva részletes információ található).

Ha összekészítettük a csomagot, átadjuk a Pick Pack futárszolgálatnak, és emailben értesítőt küldünk. Amikor a csomag megérkezik az átvételi pontra (Budapesten jellemzően 1 munkanap, vidékre inkább 2 munkanap múlva), SMS-ben értesítést küldenek, hogy lehet menni átvenni. Az átvevőhelyek korlátozott kapacitása miatt Pick Pack Pontra csak kisebb csomagot tudunk küldeni a megrendelés végén, a Szállítási oldalon tájékoztatunk, hogy feladható-e így a megrendelt csomag. Szintén a Szállítási oldalon lehet kiválasztani az átvételi pontot, amelynek során pontos címet, nyitva tartást is található. A Pick Pack Pontok előnye még, hogy az átvételi pontok jellemzően hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra között nyitva tartanak sőt a benzinkutak éjjel-nappal nyitva vannak, autóval is kényelmesen megközelíthetők.

Díjszabása az alábbi:

A szállítás díjait az alábbi táblázat tartalmazza, de 15000 Ft feletti vásárlás esetén a mi ajándékunk, vagyis ingyenes.

 

3. Személyes átvétel Kistarcsán

Személyes átvételre Kistarcsán nyílik lehetőség, melynek pontos helyét és időpontját a megrendelés után e- mailben egyeztetjük. A megadott helyen történő személyes átvétel esetén készpénzzel is kifizethető az áruk értéke. Szállítási díjat vagy kezelési költséget személyes átvételkor nem számítunk fel.


Kívánságlista


Nincs termék a kívánságlistádon.